Hydrauliikka & Pneumatiikka

Mikäli tiedät tarvitsemasi varaosan alkuperäisnumeron tai tuotteen josta olet kiinnostunut, voit hakea sitä suoraan kohdasta "Hae nimellä tai tuotenumerolla"

Parker on maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, joka tarjoaa systemaattiset ja tarkat ratkaisut liikenteen, teollisuuden ja ilmailun tarpeisiin. Parkerin tuotteita käytetään lähes kaikessa liikkuvassa kalustossa. Parkerin vertaansa vailla olevan laaja tuotevalikoima perustuu yhtiön globaaliin johtoasemaan yhdeksällä hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian alalla: ilmailu, ilmastointi, sähkömekaniikka, suodatustekniikka, nesteiden ja kaasujen käsittely, hydrauliikka, pneumatiikka, prosessinhallinta, tiivisteet ja suojaus. Tarjoamme tuotteita ja tekniikoita ja niiden yhdistelmistä laadittuja järjestelmiä yksilöllisesti mukautettuina asiakkaiden eritasoisiin haasteisiin.

Parker Store on avattu Seinäjoelle kesällä 2014, tuotevalikoima koostuu hydrauliikka sekä pneumatiikka osista sekä tarvikkeista. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme sekä tuotevalikoimaan!

parker-store-s-w2100-h700-q30-m1426591082.jpg