Huoltosopimus ja seuranta

Huoltosopimus ja seuranta

Tarpeeseen räätälöity metsäkoneen huoltosopimus

Järjestelmällisellä ja tarpeisiisi räätälöidyllä huollolla varmistat koneesi teknisen kunnon ja korkean käyttöasteen. Oma huoltopalvelu antaa sinulle myös helpon työkalun huoltokustannuksien hallintaan. Lisäksi koneesi jälleenmyyntiarvo pysyy mahdollisimman hyvänä.

TimberCare-huoltopalvelut sisältävät useita koneen käyttövarmuutta parantavia ja ylläpitäviä palveluja. Teemme koneen määräaikaishuollot asiantuntevasti, oikea-aikaisesti ja alkuperäisin tarvikkein. Pelveluun on mahdollista liittää TimberLink-koneraportti, öljypalvelu ja jatkoturva.

Optimum- ja Premium -palveluissa on mahdollista jatkaa IT4-koneiden huoltovälejä normaalista 500, 1000 ja 2000 tunnista aina 750, 1500 ja 3000 tuntiin. Nämä vaihtoehdot voivat auttaa säästämään huoltokustannuksissa jopa 20 prosenttia, koska voiteluaineita, tarvikkeita ja huoltotyötä tarvitaan vähemmän. Lisäksi koneen kuljetus huoltojen vuoksi vähenee ja kone pysyy tuottavassa työssä.

Myös muut tarpeelliset toimenpiteet, kuten säännölliset pesut, kuormaustarkastukset, ilmastointihuollot on liitettävissä sopimukseen.

Katso tarkempi kuvaus metsäkoneen huoltosopimuksesta Deere.fi

Tiedämme mitä koneellesi kuuluu

Esan Paja on koneesi luottohuoltaja. Tutut asiakaspalvelijat ja asentajat tietävät sinun tarpeesi ja koneesi tilanteen sekä historian. Siten voimme optimoida huoltotoimenpiteet mahdollisimman järkevästi ja kustannustehokkasti. Autamme pitämän koneesi käynnissä huoltamalla sitä käytön ja vuodenaikojen mukaan sekä seuraamalla kulumisia. Tiedämme aina tarkasti mitä koneellesi on tehty ja mitä sille pitää seuraavaksi tehdä. Myös yllättävissä tapauksissa tuttu asentaja pääsee nopeasti vian jäljille.

Service-01968-s-w2100-h700-q30-m1426591100.jpg