Metsäkoneiden huolto

Metsäkoneiden huolto

Täyden palvelun huoltoa

Esan Paja Oy huoltaa sekä korjaa kaikki nykyaikaiset metsäkoneet. Yrityksemme täyden palvelun huoltohallista löytyy ammattitaitoisten asentajien lisäksi kaikki korjauksiin tarvittavat työkoneet ja työkalut. Yrityksemme huoltoautoissa on hyvä työkaluvarustus, ja niillä palvelemme asiakkaitamme noin sadan kilometrin etäisyydellä Seinäjoesta. Myös korjausavun saaminen kauemmaksikin on mahdollista. Kokeneilla asentajillamme on jopa motokuljettajakokemuksen tuomaa osaamista metsäkoneiden käytöstä. Se takaa osaltaan onnistuneen sekä järkevällä tavalla toteutetun korjauksen.   Olemme toimineet vuodesta 1998 nykyaikaisten koneiden sopimushuoltona. Uusimpana tuoteryhmänä Esan Paja Oy:stä saat Waratah-harvesteripäät tarvittaessa jopa asennettuna, olipa metsä- tai kaivinkoneesi sitten minkä merkkinen tahansa.

1110E_IT4_0002613-s-w2100-h700-q30-m1426590929.jpg

Metsäkoneen huoltosopimuksella vähemmän huolta

Metsäkoneen huoltosopimus solmitaan aina suoraan huoltoliikkeen kanssa. Se takaa ketterän palvelun ja tiiviin yhteydenpidon, jonka ansiosta koneesi on koko ajan täydessä terässä ja tuottava.

Olemme panostaneet jatkuvaan ammattiosaamisen kehittämiseen, jotta voimme tarjota parasta nykyaikaista palvelua. Koulutettu henkilökuntamme huoltaa koneenne ripeästi ja taitavasti ajantasalle. Meillä esimerkiksi koneen päivitykset, kuten ohjelmistopäivitykset ja tehdaskampanjat, sujuvat mutkattomasti huolto-ohjelman mukaan.

Tilaa huolto

Aluekouluttaja Timo Aikala

Esan pajan tiloista löytyy myös John Deeren Pohjanmaan aluekouluttaja Timo Aikala. Syyskuun alusta 2014 John Deerellä aloittanut kurikkalainen on tutustunut vihreisiin koneisiin jo Timberjackin aikana 1997–2002, ollessaan Hannu Rakkolaisen koneen kuljettajana. Timo on koulutukseltaan metsäkoneenkuljettaja. John Deerelle Aikala tuli vastaavista tehtävistä metsäkonevalmistaja Logsetilta.

Ota yhteyttä 040 637 3249 / AikalaTimo@JohnDeere.com

  • Käyttö- ja muu koulutus
  • Säätöpäivä
  • Ohjelmistojen päivitykset
  • Automaatio-ongelmat
  • Koneen toimintaan liittyvät kysymykse