Metsäkoneiden huolto

Huoltosopimukset

Tarpeeseen räätälöity metsäkoneen huoltosopimus

Järjestelmällisellä ja tarpeisiisi räätälöidyllä huollolla varmistat koneesi teknisen kunnon ja korkean käyttöasteen. Oma huoltopalvelu antaa sinulle myös helpon työkalun huoltokustannuksien hallintaan. Lisäksi koneesi jälleenmyyntiarvo pysyy mahdollisimman hyvänä.

TimberCare-huoltopalvelut sisältävät useita koneen käyttövarmuutta parantavia ja ylläpitäviä palveluja. Teemme koneen määräaikaishuollot asiantuntevasti, oikea-aikaisesti ja alkuperäisin tarvikkein. Pelveluun on mahdollista liittää TimberLink-koneraportti, öljypalvelu ja jatkoturva.

Optimum- ja Premium -palveluissa on mahdollista jatkaa IT4-koneiden huoltovälejä normaalista 500, 1000 ja 2000 tunnista aina 750, 1500 ja 3000 tuntiin. Nämä vaihtoehdot voivat auttaa säästämään huoltokustannuksissa jopa 20 prosenttia, koska voiteluaineita, tarvikkeita ja huoltotyötä tarvitaan vähemmän. Lisäksi koneen kuljetus huoltojen vuoksi vähenee ja kone pysyy tuottavassa työssä.

Myös muut tarpeelliset toimenpiteet, kuten säännölliset pesut, kuormaustarkastukset, ilmastointihuollot on liitettävissä sopimukseen.

Katso tarkempi kuvaus metsäkoneen huoltosopimuksesta Deere.fi